fr nl

Dubbelwandige poorten met stalen panelen

Dubbelwandige poorten met stalen panelen

Sectionaaldeuren openen loodrecht en laten daardoor ruimte vrij voor en achter de deuropening. De deurpanelen worden vlak onder het plafond, loodrecht boven de opening of dakvolgend opgeborgen. Sectionaaldeuren van de serie 50 uit staal, staal- en aluminiumcombinatie of aluminium overtuigen u met een uitgebreid programma, topactueel deurdesign en gecertificeerde veiligheid. Compact-sectionaaldeuren stapelen de afzonderlijke panelen loodrecht op, vlak achter de latei. De geringe inschuifdiepte is een groot voordeel bij hallen met lichtkoepels, glazen daken en gevels.

  • Paneeldikte 42mm: het 42 mm dikke paneel, volgeschuimd met polyurethaan en met vingerkleimbeveiliging is bijzonder robuust en biedt een goede warmte-isolatie. Het deurblad is in de oppervlaktevarianten Stucco-dessin en Micrograin leverbaar.
  • Paneeldikte 42mm: het 67 mm dikke paneel, volgeschuimd met polyurethaan en met vingerkleimbeveiliging is bijzonder super robuust en biedt de beste warmte-isolatie. Het deurblad is in de oppervlaktevarianten Stucco-dessin en Micrograin leverbaar.