fr nl

Over ons

Geheel in de zin van de stichter van het bedrijf is het merk Hörmann actueel een echte kwaliteitsbelofte. De familieonderneming is met meer dan 75 jaar ervaring in deur-en aandrijfconstructies en meer dan 20 miljoen verkochte deuren en aandrijvingen marktleider en de nummer 1 in Europa geworden. Dankzij voortdurende innovaties op het gebied van montage, veiligheid, stabiliteit, afwerking en duurzaamheid behoort Hörmann tot het topsegment op de markt van poorten en deuren.

Om dit doel te verwezenlijken wordt beroep gedaan op een lokaal dealernetwerk. In West-Vlaanderen staat de firma Montré & Laga met jarenlange ervaring in deze sector garant voor een onberispelijke levering, plaatsing en service van alle producten uit het Hörmann gamma en dit zowel voor nieuwbouw als renovatie. Kom Uzelf overtuigen van het uitgebreid aanbod poorten, aandrijvingen en aluminium voordeuren in onze nieuw ingerichte toonzaal. Uiteraard komen wij ook graag vrijblijvend bij u ter plaatse voor advies, opmeting en gratis prijsopgave.

Onze onderneming werd ongeveer vijftig jaar geleden opgestart door Louis Montré die als aluminiumconstructeur verdeler werd van het merk “Hörmann”. Wat aanvankelijk als bijzaak werd beschouwd groeide uit tot de hoofdactiviteit. Duizenden kantelpoorten werden in die periode verhandeld. In 1991 gaf Louis de fakkel over aan Alain Montré en Carl Laga, de huidige zaakvoerders. Het bedrijf groeide vlug uit tot een KMO en vele oudere kantelpoorten werden vervangen door de hoogwaardige sectionale garagepoorten. Een verhuis naar een ruimere locatie in de Hogeweg 317 te Menen drong zich dan ook vlug op.

In 2011 werd een nieuwe vestiging geopend om van daaruit de Westhoek en de kustregio beter te kunnen bedienen. De showroom werd gevestigd te Veurne. In 2019 werd, wegens uitbreidingsmogelijkheden, besloten het filiaal in Veurne te verhuizen naar de Rietstraat 2 te Middelkerke. Op de dag van vandaag staan 20 medewerkers paraat om U als klant bij te staan. Wij hopen u snel te ontmoeten in Menen of Middelkerke.

Het team van Montré & Laga