fr nl

Sectionale garagepoorten

Sectionale garagepoorten

De elegante sectionaalpoorten die geleverd worden door Montré & Laga zijn een streling voor het oog. In tegenstelling tot de kantelpoort schuift deze horizontaal omhoog zodat u meer plaats wint in en voor de garage. De sectional poort is heeft geen last van de vorm van de poortopening. Deze kan van rechthoekig tot rond gaan. Dit klinkt als muziek in de oren voor iedere renovatie- en nieuwbouwproject. U hoeft dus niet verder te zoeken, met de kwaliteitsvolle sectionaalpoorten van Montré & Laga geeft u uw woning het allerbeste!

Vorm uw garagepoort helemaal naar uw eigen individuele wensen. Bij stalen sectionaalpoorten kunt u kiezen uit maximaal 4 oppervlakken ( houtsturctuur, vlakke panelen, micrograin of decograin-decors) waarvan u de kleur kunt aanpassen aan het uiterlijk van uw woning. Of u maakt een keuze uit één van de 6 decograin-decors met een natuurlijk houtkarakter. Uw massief houten sectionaaldeur is verkrijgbaar in twee houtsoorten.

Profilering

Smalle profilering

  • De Smalle, horizontale S-profilering is de klassieker onder de sectionaaldeuren.
  • Deze poort heeft min. 16 planchetten.

Medium profilering

  • Vrijwel geen garagedeur biedt een zo grote keuze aan uitvoeringsmogelijkheden en oppervlakten als de sectionaalpoort met M-profilering.
  • Deze poort is verdeeld in minimum 8 brede planchetten.

Large profilering

  • Voor een strakkere look, is er de L-profilering bestaande uit minimum 4 planchetten.

D & T profilering

  • Nieuw in het assortiment zijn de D en T- profilering. Bij deze profileringen is het mogelijk doorlopende inlays te plaatsen in een moderne roestvrijstalen look of een meer klassieke houtlook.

Smalle cassetten

  • Bij vrijwel iedere bouwstijl past een cassettemotief. Met de S-Cassette van Hörmann krijgt u vele mogelijkheden bij uw keuze van oppervlakken en kleuren.

RAL-kleuren

Alle garagepoorten worden gelakt in onze eigen lakcabine, daardoor kunnen wij bovenop alle RAL kleuren ook lakken volgens staal.

Houtbekleding

Bij houten poorten zijn er oneindig veel mogelijkheden . Men kan kiezen voor verticale planchetten , horizontale planchetten. Men kan ook kiezen uit verschillende houtsoorten (eik , afzelia , afromosia , paddouck , meranti,...)